Beschikbare woningen

Bekijk alle woningen ()

Wonen met de wereld om je heen

En daar is het ruim opgezet, met veel groen, typisch Amsterdams en grenzend aan Oud-Zuid. Orange Residence ligt pal tegenover het World Fashion Centre Amsterdam. Dé ontmoetingsplek voor de Nederlandse modewereld. En handig om uit te leggen waar je nou precies woont. In Amsterdam, tegenover het World Fashion Centre.Klinkt goed. Of je zegt dat je middenin de Westlandgrachtbuurt woont.

Het Vondelpark en het Rembrandtpark liggen een stukje noordelijker, op zo’n zes minuten lopen. Steek je door het Vondelpark dan ben je zo in het Museumkwartier en in het centrum van de stad. Ben je op zoek naar leuke winkels en Amsterdamse gezelligheid, dan ligt Oud-Zuid handig dichtbij.

Interesse in een huurwoning?

Orange Residence, goed om te weten

Wonen in Orange Residence is typisch Amsterdams, alsof de hele wereld bij je in de buurt woont. De bekende culturele diversiteit van de stad tref je ook aan in Orange Residence. De fijnste plekken van de stad liggen op loopafstand. Al loopt hier bijna niemand, in Amsterdam pak je gewoon de fiets. Of de tram. En wie verder weg wil of moet pakt de auto. Je bent binnen 10 minuten op de ring A10. Niet-automobilisten pakken op Station Lelylaan – dat achter Orange Residence ligt – de trein naar de rest van Nederland.

Alles gemakkelijk bij de hand

In Orange Residence tref je in totaal 160 drie t/m zeskamerappartementen, verdeeld in meerdere typen. Allemaal huurwoningen, met alle voordelen van dien. En alles gemakkelijk bij de hand. In Orange Residence zelf vind je bijvoorbeeld een kinderopvang, een van binnen bereikbare parkeergarage en een Coffee@last-lunchroom. Wel zo handig. Het hexagonale lijnenspel in de gevel van Orange Residence springt onmiddellijk in het oog. 

Modern wit met volop glas. Een architectonische visie die aansluit bij de Westlandgrachtbuurt. En op ooghoogte een karaktervolle leistenen plint die een mooi contrast vormt met de transparant opgezette verdiepingen. Kijk je vanaf je balkon omlaag dan zie je dat er tussen de gebouwen een binnenhof is aangelegd, ruim opgezet met zitbanken en veel groen.