Koningin Wilhelminaplein 184

€ 1.465 p/mnd

Kenmerken woning

Huurprijs
€ 1.465 p.m.
Servicekosten
€ 112 p.m.
Woonoppervlak
90 m2
Aantal slaapkamers
2
Verdiepingen
1

Wonen in een rustig gebied midden in de stad

Wonen in Oranjekwartier is wonen in een rustig gebied midden in de stad. Het complex ligt in een groene buurt, waar je heerlijk kunt wandelen, maar ook vanaf je balkon heb je prachtige uitzicht. In de directe omgeving vind je talloze voorzieningen, zoals een fitnessruimte, en ook een goed winkelcentrum is op loopafstand bereikbaar.

Transparantie en licht

Dit fraaie complex bestaat uit appartementen en maisonnettes. Oranjekwartier is een royale, luxueuze woonplek die rust en comfort biedt. Riante appartementen vormen een besloten, campusachtige omgeving met een prachtige binnentuin. 

Wonen in Oranjekwartier

Oranjekwartier bestaat uit 150 appartementen en 14 eengezinswoningen. Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, open moderne keuken met kwalitatief zeer goede en complete keukeninrichting. Je parkeert op je eigen plekje in de parkeergarage onder de binnentuin. In de commerciële ruimtes op de begane grond vind je onder andere een kinderdagverblijf en een gezellige coffee corner met een lekker terras.

 

 

Deze woning niet helemaal wat je zoekt?

Laat je woonwens achter en we houden je op de hoogte

Map Data
Map data ©2019 Google
Map DataMap data ©2019 Google
Map data ©2019 Google

Kon. Wilhelminaplein, Amsterdam

Wonen in Orange Residence is typisch Amsterdams, alsof de hele wereld bij je in de buurt woont. De fijnste plekken van de stad liggen op loopafstand.

  • In 10 minuten op Schiphol
  • Dichtbij ring A10
  • Zo met de fiets in het centrum

Alles gemakkelijk bij de hand

In Orange Residence tref je in totaal 160 drie t/m zeskamerappartementen, verdeeld in meerdere typen. Allemaal huurwoningen, met alle voordelen van dien. En alles gemakkelijk bij de hand. In Orange Residence zelf vind je bijvoorbeeld een kinderopvang, een van binnen bereikbare parkeergarage en een Coffee@last-lunchroom. Wel zo handig. Het hexagonale lijnenspel in de gevel van Orange Residence springt onmiddellijk in het oog. 

Modern wit met volop glas. Een architectonische visie die aansluit bij de Westlandgrachtbuurt. En op ooghoogte een karaktervolle leistenen plint die een mooi contrast vormt met de transparant opgezette verdiepingen. Kijk je vanaf je balkon omlaag dan zie je dat er tussen de gebouwen een binnenhof is aangelegd, ruim opgezet met zitbanken en veel groen.